Kuljetuspalvelut 

Oxline Oy tarjoaa luotettavaa kuljetuspalvelua Turengista käsin Etelä- ja Keski-Suomen alueella. Massatavara-automme tekevät kuljetuksia myös maanlaajuisesti.

Yhteystiedot

Sopimusliikenne

tekstinjakaja

Ammattitaitoisista kuljettajista ja terminaalityöntekijöistä muodostuva yrityksemme on erikoistunut sopimusliikenteeseen. Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Posti, Vähälä ja Transmar. Vastaamme kaikkiin kuljetustarpeisiin ja -pyyntöihin nopeasti ja tartumme työhön heti. Meidän kanssa on helppo sopia joustava kuljetussopimus juuri sinun tarpeidesi mukaan.


Tarjoamme palvelut sekä kappale- että massatavaran kuljetukseen. Kappaletavara kulkee kanssamme joustavasti Etelä- ja Keski-Suomen alueilla. Raskaat kuormat kuljetamme maanlaajuisesti perille usean laadukkaan ja ajanmukaisen massatavara-automme voimin. Teemme työn alusta loppuun asti, eli hoidamme lastauksen, ajon ja purkamisen. Räätälöimme mielellämme kilpailukykyisen hinnan tarvitsemallesi palvelulle. Ota siis yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Massatavarakuljetukset

tekstinjakaja

Kuljetusliikkeeltämme onnistuvat kaikentyyppiset kuljetukset osakuormakuljetuksista aina täysiin metsäteollisuuden kuljetuksiin ja kappaletavarakuljetuksiin asti.

Automme liikkuvat ympäri Suomen, yhdessä laajan yhteistyökumppaniverkostomme kanssa.

Räätälöidyt kuljetuspalvelumme

tekstinjakaja
kuorma-autokuvake

Nykyaikainen kalusto

Nykyaikainen kalustomme takaa toiminnan luotettavuuden ja laadukkuuden.

henkilökuvake

Kokeneet kuljettajat

Kokeneet ja ammattitaitoiset kuljettajamme ovat onnistuneen kuljetuksen perusta.

infokuvake

Asiakaslähtöisyys

Kuuntelemme tarkkaan asiakkaan toiveita ja tarpeita ja räätälöimme palvelumme niiden mukaan.

Pikakuljetukset

tekstinjakaja

Toimimme aina nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti. Hoidamme kuljetukset sovittuja aikatauluja noudattaen ja oikeaan osoitteeseen. Pystymme työskentelemään nopeasti ja tartumme toimeen heti. Meiltä saat varmasti nopean kuljetusvaihtoehdon – turvallisuudesta koskaan tinkimättä.


Pikakuljetuksena on mahdollista kuljettaa pakettien lisäksi myös paljon muutakin, kuten elintarvikkeita tai koneita.  

Lue lisää

Terminaalipalvelut ja tavarankäsittely

tekstinjakaja

Räätälöimme terminaalipalvelut toiveidesi ja tarpeidesi mukaan sekä kilpailukykyiseen hintaan. Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Tästä syystä kuljetuspalvelumme on tehty mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi asiakkaillemme. 


Kun etsit pätevää toimijaa toteuttamaan kuljetustarpeesi, ota yhteyttä meihin. Toimimme Turengista käsin Etelä- ja Keski-Suomen alueella, Jyväskylän alapuolella. 

Lue lisää terminaalipalveluista